Love Sensez Festival - Love Sensez

Love Sensez Festival

WE ARE BACK!

 

LOVE SENSEZ IS TERUG!
27 juli gaan wij weer los in de mooie stad achter de duinen!

GEEN ID = GEEN TOEGANG!

Line-up: Bizzey, Famke Louise, Freddy Moreira, Mula B, Nienke Plas, Caza, Diaz & Bruno, Murda, Sxteen and many, many more!

Zaterdag 27.07.2019
Cars Jeans Stadion Den Haag

 

Tickets:

Heb jij nog geen ticket voor 27 juli? Dan is dit je kans om nog een kaartje te bemachtigen. Tickets zijn alleen verkrijgbaar op www.lovesensez.nl.

 

ENTREE

Zorg bij binnenkomst dat je jouw legitimatie en ticket gereed hebt, zodat iedereen zo snel mogelijk naar binnen kan. Heb je een hardcopy ticket? Zorg dan dat je die uitgevouwen klaar hebt, zodat de ticketscanners zo snel mogelijk jouw ticket kunnen scannen. Heb je een E-Ticket? Download die dan van te voren, in het stadion zelf is de verbinding vaak te zwak om je tickets nog te downloaden, zorg ook dat de helderheid van je telefoon op z’n hoogst staat zodat de tickets direct gescand kunnen worden.

 

ID VERPLICHT!

Voor jullie en onze veiligheid is het belangrijk dat iedereen zich legitimeert. Zonder geldige legitimatie (Identiteitskaart, Paspoort of rijbewijs) kunnen wij je het toegang tot het evenement niet garanderen. Een fotokopie van je id kaart of een OV-chipkaart is GEEN geldige legitimatie.

 

Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij alcohol of sigaretten kopen? Haal dan je 18+ bandje bij de 18+ balie.

 

EHBO

Op het terrein is een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine dingen, maar ook voor ernstige gevallen. Daarnaast zullen de medewerkers van de EHBO de gasten nauwlettend in de gaten houden op onwelwordingen en ongeregeldheden. Volgt ten alle tijde de instructies op van onze medewerkers en hulpverlenende instanties. Bij eventuele calamiteiten adviseren we je rustig te blijven en contact op te nemen met de beveiliging of iemand van de organisatie.

 

DRUGSBELEID

Love Sensez is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid. Het is verboden om op het evenement drugs te gebruiken, verhandelen of bij je te hebben. Bij constatering hiervan zal je van het evenementen terrein worden verwijderd en mogelijk aan de politie worden overgedragen.

 

KLUISJES

Er zijn lockers beschikbaar. ⠀⠀

 

MUNTEN

Je kan tijdens Love Sensez Festival alleen met munten betalen. Munten zijn verkrijgbaar bij de muntenbalie.

RouteBeschrijving

Route-

Beschrijving

AUTO

Via de Noordelijke aanrijroute (route N) via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau.

Via de Zuidelijke aanrijroute (route Z) via de A12 (afrit 5 Nootdorp) en de Donau.

Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter ‘N’ of ‘Z’.

 

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein van Cars Jeans Stadion en kost €15,- voor de gehele dag.

 

FIETS

Het Cars Jeans Stadion is per fiets bereikbaar via de tunnels onder de A4 of via de tunnel onder de A12 bij NS Station Den Haag Ypenburg en vervolgens via de Donau. In verband met de komst van bussen met gastsupporters wordt het hele fietspad vanaf de Westvlietweg tot de Veenweg, de oprit van de Laan van Leidschenveen tot aan de Schelde en de tunnels onder de A4, anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tot en met een half uur na afloop van de wedstrijd – dus ook tijdens de wedstrijd – afgesloten voor verkeer (uitgezonderd hulpdiensten). Als de tunnels onder de A4 zijn afgesloten, kunnen fietsers via de tunnel onder de A12 bij NS Station Den Haag Ypenburg of via de fietsbrug over de A4 het stadion bereiken. In de directe nabijheid van het stadion is er een fietsenstalling voor 750 fietsen en bromfietsen. Fietsers kunnen gratis gebruikmaken van deze stallingen. Het is niet toegestaan uw fiets op andere plekken te stallen dan in de fietsstallingen.

MET HET OV NAAR Love Sensez
Plan hier je route met het OV.

 

Haags Kwartier 55

2491 BM Den Haag

 

OPENBAAR VERVOER HTM

RandstadRail 3 en 4: halte Forepark. (12 minuten lopen)

Lijn 19: halte NS Station Ypenburg

Bekijk actuele reisinformatie op www.htm.net

 

Veolia

Bus 30: halte NS Station Ypenburg (13 minuten lopen)

NS

Station Den Haag Ypenburg (13 minuten lopen)

RET

RandstadRail Erasmuslijn: halte Forepark (12 minuten lopen)

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein van Cars Jeans Stadion en kost €15,- voor de gehele dag.

MET HET OV NAAR Love Sensez
Plan hier je route met het OV.

Haags Kwartier 55

2491 BM Den Haag

 

Heb je een vraag?

Love Sensez is een event van

Love Sensez
is een event van:

Heb je een vraag?

Love Sensez is een event van: