Informatie - Love Sensez

Love Sensez is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid.

Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar.

Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig.

Tijdens dit event dient iedereen zich te legitimeren.

Coming soon!

Informatie

Zondag 12 augustus zal Love Sensez voor het eerst plaatsvinden in Beachclub Vroeger! BC Vroeger biedt ruimte voor 2500 partypeople en het is natuurlijk belangrijk dat iedereen alle ins en outs weet voordat we met ze alle los gaan!

Betaald Parkeren

Op de twee parkeerterreinen van Bloemendaal aan Zee geldt het hele jaar door betaald parkeren. De betaaltijden zijn van 08.00-22.00 uur in de periode april t/m september, en van 08.00-20.00 uur in de periode oktober t/m maart, op alle dagen van de week.

Kosten betaald Parkeren

Het tarief bedraagt € 2,25 p.uur met een maximum van € 15,00 p.dag. Bij een aantal parkeerautomaten bij het strand is het mogelijk om met pin te betalen.

OV

Plan hier je route met het OV. Reis naar Haarlem station of Zandvoort station. Vanaf deze stations kunt u overstappen op de buslijn 81, die brengt u  van en naar Bloemendaal strand.

TICKETS

Heb jij nog steeds geen ticket voor 12 augustus? Dan is dit je laatste kans om nog een kaartje te bemachtigen. Tickets zijn alleen verkrijgbaar op www.lovesensez.nl.

LET OP!!: Er zijn een aantal valse tickets in omloop, voorkom dat je een ongeldig kaartje in je bezit krijgt en koop je tickets alleen via de officiële verkooppunten.

ENTREE

Zorg bij binnenkomst dat je jouw legitimatie en ticket gereed hebt, zodat iedereen zo snel mogelijk naar binnen kan. Heb je een hardcopy ticket? Zorg dan dat je die uitgevouwen klaar hebt, zodat de ticketscanners zo snel mogelijk jouw ticket kunnen scannen. Heb je een E-Ticket? Download die dan van te voren, in Bloemendaal zelf is de verbinding vaak te zwak om je tickets nog te downloaden, zorg ook dat de helderheid van je telefoon op z’n hoogst staat zodat de tickets direct gescand kunnen worden.

ID VERPLICHT!

Voor jullie en onze veiligheid is het belangrijk dat iedereen zich legitimeert. Zonder geldige legitimatie (Identiteitskaart, Paspoort of rijbewijs) kunnen wij je het toegang tot het evenement niet garanderen. Een fotokopie van je id kaart of een OV-chipkaart is GEEN geldige legitimatie.

Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij alcohol of sigaretten kopen? Haal dan je 18+ bandje bij de 18+ balie.

EHBO

In de Beachclub is een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine dingen, maar ook voor ernstige gevallen. Daarnaast zullen de medewerkers van de EHBO de gasten nauwlettend in de gaten houden op onwelwordingen en ongeregeldheden. Volgt ten alle tijde de instructies op van onze medewerkers en hulpverlenende instanties. Bij eventuele calamiteiten adviseren we je rustig te blijven en contact op te nemen met de beveiliging of iemand van de organisatie.

DRUGSBELEID

Love Sensez is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid. Het is verboden om op het evenement drugs te gebruiken, verhandelen of bij je te hebben. Bij constatering hiervan zal je van het evenementen terrein worden verwijderd en mogelijk aan de politie worden overgedragen.

KLUISJES

Er zijn lockers beschikbaar. ⠀⠀

MUNTEN

Je kan tijdens het Beach Festival alleen met munten betalen. Munten zijn verkrijgbaar bij de muntenbalie.

TOILETTEN

Toiletten zijn aanwezig en kosten €0,50 !

ROOKBELEID

Roken is alleen toegestaan in de aangegeven rookruimte. Bij Beachclub Vroeger is er de mogelijk om sigaretten te kopen.

PROMOTIEMATERIAAL

Love Sensez maakt gebruik van diverse promotiematerialen die landelijk op openbare binnenlocaties (supermarkten/winkels/kapsalons/etc.) te verkrijgen zijn waaronder maar niet beperkt tot: flyers, posters, stickers, affiches, etc. Wij verzoeken iedereen met klem om naar behoren om te gaan met dit promotiemateriaal en het enkel te gebruiken voor hetgeen waar het voor bedoeld is: verschaffing van informatie. Wij keuren iedere vorm van misbruik af en zullen ten alle tijden meewerken aan onderzoeken omtrent misbruik van onze promotiemateriaal.

Heb je een vraag?

[recaptcha]

Love Sensez is een event van

Love Sensez
is een event van:

Heb je een vraag?

Love Sensez is een event van