Informatie - Love sensez

Love Sensez is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid.

Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar.

Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig.

Tijdens dit event dient iedereen zich te legitimeren.

Informatie

Zaterdag 25 maart zal Love Sensez voor het eerst plaatsvinden in de Rotterdam Ahoy! Ahoy biedt ruimte voor 10.000 partypeople en het is natuurlijk belangrijk dat iedereen alle ins en outs weet voordat we met ze alle los gaan!

 

ROUTEPLANNER

https://www.ahoy.nl/over-ons/vervoer-en-route

 

BUS VERVOER

Namens Online Festival Travel bieden wij busreizen aan. De tickets zijn alleen te reserveren via www.lovesensez.nl/busvervoer. Er zijn nog een aantal bustickets verkrijgbaar met diverse opstapplekken. De vertrektijden verschillen, dus check de website voor alle info.

 

PENDELBUSSEN

Er zullen bussen gedurende het festival heen en weer naar CS Rotterdam naar de Ahoy rijden, de toegang tot de pendelbussen zijn gratis.

 

PARKEREN

Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Dat kan! Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW.

 

OV

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy.

 

TICKETS

Heb jij nog steeds geen ticket voor 25 maart? Dan is dit je laatste kans om nog een kaartje te bemachtigen. Tickets zijn alleen verkrijgbaar op www.lovesensez.nl en bij alle Primera’s.

LET OP!!: Er zijn een aantal valse tickets in omloop, voorkom dat je een ongeldig kaartje in je bezit krijgt en koop je tickets alleen via de officiële verkooppunten.

 

ENTREE

Zorg bij binnenkomst dat je jouw legitimatie en ticket gereed hebt, zodat iedereen zo snel mogelijk naar binnen kan. Heb je een hardcopy ticket? Zorg dan dat je die uitgevouwen klaar hebt, zodat de ticketscanners zo snel mogelijk jouw ticket kunnen scannen. Heb je een E-Ticket? Download die dan van te voren, in Ahoy zelf is de verbinding te zwak om je tickets nog te downloaden, zorg ook dat de helderheid van je telefoon op z’n hoogst staat zodat de tickets direct gescand kunnen worden.

 

ID VERPLICHT!

Voor jullie en onze veiligheid is het belangrijk dat iedereen zich legitimeert. Zonder geldige legitimatie (Identiteitskaart, Paspoort of rijbewijs) kunnen wij je het toegang tot het evenement niet garanderen. Een fotokopie van je id kaart of een OV-chipkaart is GEEN geldige legitimatie.

Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij alcohol of sigaretten kopen? Haal dan je 18+ bandje bij de 18+ balie.

 

EHBO

Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine dingen, maar ook voor ernstige gevallen. Daarnaast zullen de medewerkers van de EHBO de gasten nauwlettend in de gaten houden op onwelwordingen en ongeregeldheden. Volgt ten alle tijde de instructies op van onze medewerkers en hulpverlenende instanties. Bij eventuele calamiteiten adviseren we je rustig te blijven en contact op te nemen met de beveiliging of iemand van de organisatie.

 

DRUGSBELEID

Love Sensez is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid. Het is verboden om op het evenement drugs te gebruiken, verhandelen of bij je te hebben. Bij constatering hiervan zal je van het evenementen terrein worden verwijderd en mogelijk aan de politie worden overgedragen.

 

KLUISJES

Er zijn E-lockers beschikbaar, deze zijn €7,- en ruim genoeg voor 2 á 3 personen⠀⠀

 

MUNTEN

Je kan tijdens het festival alleen met munten betalen. Munten zijn verkrijgbaar bij de muntenbalie en kosten €10,- per 3.5 munt.

 

TOILETTEN

Toiletten zijn overal rondom Ahoy te vinden en uiteraard gratis!

 

ROOKBELEID

Roken is alleen toegestaan in de aangegeven rookruimte. In Ahoy is er de mogelijk om sigaretten te kopen.

 

PROMOTIEMATERIAAL

Love Sensez maakt gebruik van diverse promotiematerialen die landelijk op openbare binnenlocaties (supermarkten/winkels/kapsalons/etc.) te verkrijgen zijn waaronder maar niet beperkt tot: flyers, posters, stickers, affiches, etc. Wij verzoeken iedereen met klem om naar behoren om te gaan met dit promotiemateriaal en het enkel te gebruiken voor hetgeen waar het voor bedoeld is: verschaffing van informatie. Wij keuren iedere vorm van misbruik af en zullen ten alle tijden meewerken aan onderzoeken omtrent misbruik van onze promotiemateriaal.

Algemene Informatie

ALCOHOL

Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar. Bij binnenkomst vindt er een ID controle plaats. Indien een bezoeker 18+ is zal hij/zij voorzien worden van een bandje. Dit bandje is herkenbaar voor het bar personeel. Indien een bezoeker niet voorzien is van een bandje betekent dit dat hij/zij onder de 18 is en geen alcohol mag bestellen.

ID CONTROLE
Tijdens dit event dient iedereen zich te legitimeren. Zonder geldige legitimatie (Identiteitskaart, Paspoort, Rijbewijs) kan de toegang worden geweigerd.

DRUGSBELEID

Love Sensez is een drugsvrij evenement en hanteert dus een zero tolerance beleid. Het is verboden om op het evenement drugs te gebruiken. Bij constatering hiervan zal je van het evenementen terrein worden verwijderd.

Het is verboden tijdens het evenement drugs te bezitten. Bij constatering hiervan zal je van het evenementen terrein worden verwijderd.

Het is verboden tijdens het evenement drugs te verhandelen. Bij constatering hiervan zal de bezoeker van het evenemententerrein worden verwijderd en zal de bezoeker mogelijk aan de politie worden overgedragen.

Het is verboden het evenemententerrein onder invloed van drugs te betreden. Indien dit wordt geconstateerd wordt de toegang geweigerd.

EHBO
Op het festivalterrein is een EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine dingen, zoals paracetamol, een pleister of ernstige gevallen. Daarnaast zullen de medewerkers van de EHBO  de gasten nauwlettend in de gaten houden op onwel wordingen en ongeregeldheden. Volgt ten alle tijde de instructies op van onze medewerkers en hulpverlenende instanties. Bij eventuele calamiteiten adviseren we je rustig te blijven en contact op te nemen met de beveiliging of de organisatie.

 

PROMOTIEMATERIAAL

Love Sensez maakt gebruik van diverse promotiematerialen die landelijk op openbare binnenlocaties (supermarkten/winkels/kapsalons/etc.) te verkrijgen zijn waaronder maar niet beperkt tot: flyers, posters, stickers, affiches, etc. Wij verzoeken iedereen met klem om naar behoren om te gaan met dit promotiemateriaal en het enkel te gebruiken voor hetgeen waar het voor bedoeld is: verschaffing van informatie. Wij keuren iedere vorm van misbruik af en zullen ten alle tijden meewerken aan onderzoeken omtrent misbruik van onze promotiemateriaal.

Heb je een vraag?

Love Sensez is een event van

Love Sensez
is een event van:

Heb je een vraag?

Love Sensez is een event van